Minesto lanserar ny webbplats

Press releases

31 januari 2017

Minestos nyutvecklade webbplats är nu live. Med ny design och funktionalitet utgör den grunden i bolagets kommunikation med olika intressenter. Surfa in på www.minesto.com!

Den nya webbplatsen är omarbetad från grunden med ny design, funktionalitet och teknisk plattform. Den ska spegla det faktum att Minesto är en världsledande utvecklare inom framtidsbranschen förnybar energi.

– Med nya minesto.com har vi en plattform med alla förutsättningar för att framgångsrikt fortsätta bygga varumärket Minesto och kommunicera vår unika teknologi och bolagets utveckling gentemot våra olika intressenter, säger Magnus Matsson, kommunikationsansvarig på Minesto.

Som tidigare är webbplatsen i huvudsak på engelska, med anledning av Minestos internationella verksamhet. Undantaget är den nu fristående Investor relations-sajten, där all information är enbart på svenska. Där återfinns bland annat alla pressmeddelanden som Minesto publicerar. Övriga nyheter, media och presentationer återfinns på News & Media på den engelskspråkiga delen av webbplatsen.

Den nya webbplatsen är producerad för att fungera i alla webbläsare och operativsystem. Skulle du upptäcka något som inte verkar fungera som det ska, tar vi tacksamt emot den återkopplingen på press@minesto.com.

För mer information, vänligen kontakta

Magnus MatssonKommunikationsansvarig, Minesto AB0705-70 75 08press@minesto.com

Om Minesto

Minesto är ett svenskt miljöteknikföretag inom marin energi med missionen att minimera det globala koldioxidavtrycket från energisektorn genom att möjliggöra kommersiell elproduktion från långsamma havs- och tidvattenströmmar.

Minestos prisbelönta och patenterade produkt, Deep Green, är det enda beprövade marina kraftverket som på ett kostnadseffektivt sätt kan utvinna förnybar marin energi från relativt långsamma vattenströmmar.

I maj 2015 beviljades Minesto en investering på 13 miljoner euro från Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Welsh European Funding Office, för den kommersiella lanseringen av Deep Green.

Minesto grundades år 2007 och har kontor i Göteborg, Holyhead, Wales och Portaferry, Nordirland. Minestos huvudägare är BGA Invest och Midroc New Technology. Bolagets aktie (MINEST) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser.

Läs mer om Minesto på www.minesto.com

Bilder och övrigt pressmaterial kan laddas ned via bit.ly/MinestoMedia.

Document: Release