Minesto presenterar på investerarträffar

Press releases

19 januari 2018

Under januari och februari deltar Minesto i investerarträffar i Stockholm, Göteborg och Lund för att presentera bolagets verksamhet och planer framåt.

Idag fredag 19 januari presenterar Minestos VD Martin Edlund på Investerardagen 2018 i Stockholm. Presentationen inleds cirka kl. 09:15 och direktsänds av Nyhetsbyrån Direkt via Facebook och YouTube, där den även kommer att finnas tillgänglig att se on demand i efterhand. Se denna länk för mer information om Investerardagen.

Tisdag 23 januari arrangeras Aktiekvällen Göteborg på Elite Park Avenue. Fredrik Ahlström, CFO presenterar Minesto och vi finns på plats i foajén under kvällen. Se denna länk för mer information och anmälan till Aktiekvällen 23 januari.

Tisdag 30 januari anordnas Aktiedagen Lund och vi finns på plats på Medicon Village under hela dagen. På eftermiddagen presenterar Martin Edlund på scen och det direktsänds via Aktiespararnas webbplats. Se denna länk för mer information och anmälan till Aktiedagen Lund 30 januari.

Måndag 5 februari deltar Minesto i Aktiekvällen Stockholm med tema Energi. Se denna länk för mer information och anmälan.

Fler presentationstillfällen kan tillkomma i början av februari. Den finansiella kalendern på www.minesto.com/investor uppdateras löpande med datum och information kring finansiella events Minesto medverkar i, samt övriga viktiga finansiella händelser.

För mer information, vänligen kontakta

Magnus MatssonKommunikationsansvarig, Minesto AB0705-70 75 08press@minesto.com

Om Minesto

Minesto är ett svenskt miljöteknikföretag inom marin energi med missionen att minimera det globala koldioxidavtrycket från energisektorn genom att möjliggöra kommersiell elproduktion ur havet.

Minestos prisbelönta och patenterade produkt, Deep Green, är det enda verifierade marina kraftverket som på ett kostnadseffektivt sätt kan utvinna förnybar energi från långsamma havs- och tidvattenströmmar.

I maj 2015 beviljades Minesto en investering på 13 miljoner euro från Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Welsh European Funding Office, för den kommersiella lanseringen av Deep Green.

Minesto grundades år 2007 och har kontor i Göteborg, Holyhead, Wales och Portaferry, Nordirland. Minestos huvudägare är BGA Invest och Midroc New Technology. Bolagets aktie (MINEST) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser.

Läs mer om Minesto på www.minesto.com

Bilder och övrigt pressmaterial kan laddas ned via bit.ly/minestomedia.

Document: Release