Minestos VD Martin Edlund utsedd till Årets presentatör

Press releases

24 juni 2019

Minestos VD Martin Edlund har tilldelats FH Presentation Award 2018 i kategorin Micro Cap Presenter of the Year för hur han konsekvent och skickligt presenterar Minesto till aktörer på kapitalmarknaden.

Martin Edlund tilldelas utmärkelsen tillsammans med andra vinnare tillika kända namn i svenskt näringsliv som Martin Lundstedt, Volvo-koncernen, Johan Forssell, Investor och Ulf Petersson, journalist på Dagens Industri.

FH Presentation Award presenteras av Financial Hearings, som under de senaste 26 åren har arrangerat företagspresentationer för kapitalmarknaden. Varje år utser Financial Hearings ett antal svenska företagsledare som bästa presentatörer.

Med en jury bestående av ledande medierepresentanter, mäklare samt IR- och PR-konsulter bedöms svenska presentationer som ges till finansmarknaden utifrån tre huvudkriterier: kontinuitet, räckvidd och utförande.

Vi ser presentationer till kapitalmarknaden som ett viktigt verktyg i kommunikationsmixen för att skapa medvetenhet och intresse för vår produkt och vår bransch. Det är därför mycket glädjande att Minesto lyfts fram inom detta område, säger Martin Edlund, VD på Minesto.

Läs mer om årets och tidigare års vinnare här.